social-049_google

Friday, January 26

Kesimpulan: Perempuan mesti LAWA !!

Kalau perempuan lawa pendiam,lelaki akan cakap: woow, ciri-ciri isteri idaman.kalau perempuan tak lawa pendiamLelaki akan cakap: eh tak reti berkomunikasi pun..
kalau perempuan lawa berbuat jahat,Lelaki akan kata: mesti ada krisis dalaman nih..kesian..kalau perempuan tak lawa berbuat jahatLelaki akan cakap: dah la tak lawa, perangai pulak buruk..cis..
kalau perempuan lawa menolong lelaki yang diganggu,Lelaki akan cakap: heroin sejati ...!!!!kalau perempuan tak lawa menolong lelaki yang diganggu,Lelaki akan kata: taktik nak ngorat le tu...
kalau perempuan lawa ditinggal kekasih, lelaki akan kata: buta kayu betul mamat itu..kalau perempuan tak lawa ditinggal kekasih, lelaki akan kata: ..patut la kena reject ..
kalau perempuan lawa dapat lelaki hensem,lelaki akan kata: ok agak la...kalau perempuan tak lawa dapat lelaki hensem,lelaki akan kata: kesian..mesti kena bomoh lelaki itu..
kalau perempuan lawa penyayang bintang,lelaki akan kata: perasaannya halus...penuh dengan kasih sayang.kalau perempuan tak lawa penyayang bintang,lelaki akan cakap: sesama keluarga memang harus menyayangi
kalau perempuan lawa bawa BMW ,lelaki akan kata: ntah anak dato' mana bela nih..kalau perempuan tak lawa bawa BMW ,lelaki akan cakap: kan ni neh !! bapa dia jual "drugs" ke ???
kalau perempuan lawa tak mahu bergambar,lelaki akan cakap: pasti takut kalau-kalau gambarnya tersebar.kalau perempuan tak lawa tak mahu bergambar,lelaki akan kata: sedar pun diri..
kalau perempuan lawa menuang air ke gelas lelaki,lelaki akan cakap: caring sungguh.....kalau perempuan tak lawa menuang air ke gelas lelaki,lelaki akan kata: nak tunjuk caring le tu !!.... kalau perempuan lawa bersedih hati,lelaki akan kata: don't worry..i will make u happy forever..kalau perempuan tak lawa bersedih hati,lelaki akan kata: sikit-sikit nak nangis !! mangada-ada saje..
kalau perempuan lawa masak,lelaki akan kata: dah la lawa..pandai masak pulak..kalau perempuan tak lawa masak,lelaki akan cakap: tak payah taste pun tahu tak sedap..
kalau perempuan lawa main miss call,lelaki akan kata: takpe lah..kalau perempuan tak lawa main miss call,lelaki akan kata: kau ni takde kerja lain ke !!..ku sibuk ni tahu !
kalau perempuan lawa hantar email,lelaki akan kata: sukanya....kalau perempuan tak lawa hantar email,lelaki akan kata: boring je..pork chop punyer email lagi..

1 comment:

Anonymous said...

haha... wadda... i'm da first again!!! yay me! -bex-